Завантажити ще

Василь Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Василь Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF
Фото: скрін відео

Український боксер Василь Ломаченко 12 травня провів чемпіонський бій за звання володаря поясу чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF. Ломаченко переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа. Про це повідомляє Sport.UA.

Поєдинок відбувся в австралійському місті Перт. Українець нокаутував австралійця в 11-му раунді.

Ломаченко - колишній чемпіон світу у легкій вазі. 36-річний боксер мав другу можливість повернути собі звання чемпіона світу, яке втратив у жовтні 2020 року, коли програв Теофімо Лопесу (втратив пояси WBA, WBC та WBO). Перший шанс здобути чемпіонські пояси Ломаченко втратив в останньому поєдинку проти Девіна Гейні. Бій за звання абсолютного чемпіона світу закінчився поразкою українця одностайним рішенням суддів.

  • Український боксер Василь Ломаченко зійшовся у поєдинку з американцем Джамейном Ортісом, в результаті якого здобув перемогу.
  • Раніше український боксер Олександр Усик опублікував пост в Instagram, у якому повідомив, що вилетів із командою на бій за звання абсолютного чемпіона світу проти британця Тайсона  Ф'юрі. Зустріч супертяжів відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді. Букмекери вважають, що у цьому бою немає явного фаворита. Шанси бійців оцінюються у співвідношенні 50/50.